INFO

1. Skal man altid bestille tid hos jer?

Ja, tidsbestilling er altid nødvendigt.

2. Kan jeg bytte min kjole, hvis jeg er vokset?

Det er muligt at bytte en standartkjole (model) til en større størrelse, hvis vi har den. Ellers kan man bytte kjolen til en anden lignende model i ønskede størrelse. Vi tilbyder også at bytte kjoler, der er købt på udsalg. Vi gør opmærksomme på, at der kan opstå prisdifference ved ombytningen, – er den nye kjole billigere end den ombyttede, udbetales prisdifferencen ikke. Vi tilbyder bytteret på alle vores standart konfirmationskjoler købt i perioden 18.10.2022 – 1.03.2023. Betingelsen for ovenstående punkter er, at der kan fremvises en fysisk original gyldig kvittering/købsbevis, kjolen er ubrugt og er uden pletter eller lugt. Retten til ombytningen gælder til og med d. 10.04.2023. (Ovenstående gælder ikke for kjoler der er specialsyet. Har man en speciallavet kjole, kjole efter mål, kjole med forskellige ændringer eller kjole der var rettet til, vil vi vurdere individuelt, hvilke betingelser som vil være gældende i den konkrete situation.)

3. Tilretter I kjolen og hvor lang tid tager det?

Ja, vi/vores samarbejdspartnere tilretter kjolen og det tager som regel mellem 3-7 uger. Tilretning er ikke inkluderet i kjolens pris

4. Har jeg fortrydelsesret ?

Nej. Der er desværre ikke fortrydelsesret på kjoler og tilbehør.

5. Hvordan skal jeg forberede mig til kjoleprøvning?

Udvælg på forhånd de kjoler du synes er interessante og evt. medbring billeder fra vores hjemmeside. Brug yderligere tid på at tænke over, hvilke detaljer du ønsker kjolen skal have.

6. Kan jeg kom til prøvning uden en voksen (forældre, bedsteforældre osv.)?

Nej. Vi reserverer ikke tid til prøvning af kjoler uden ledsagelse af en voksen.

7. Sender I kjoler med post til førstegangsprøvning?

Nej, vi sender ikke kjoler til førstegangsprøvning med post. Dog sender vi naturligvis kjolen med post, såfremt denne er fysisk bestilt og prøvet hos os.

8. Syer I kjoler efter mål?

Ja, vi syer kjoler efter mål.

9. Hvilke standartstørrelser findes jeres konfirmationskjoler i?

Vores konfirmationskjoler findes i standartstørrelse 34-42.

10. Har I forhandlere andre steder?

Vi har en forhandler i Hjallerup (Nordjylland) – HolmenlundBrud.dk

11. COVID -19

Som led i den nuværende COVID-19 situation, har vi udarbejdet følgende løsninger, der har til hensigt at hjælpe de konfirmander, som har bekymringer til deres konfirmationskjole.

  • ​Vi tilbyder bytteret på alle vores standart konfirmationskjoler købt i perioden 18.10.2021 – 01.03.2022. Alle standart kjoler i str. 34-42 kan ombyttes med de kjoler, der er på lager. Vi tilbyder også at bytte kjoler, der er købt på udsalg. Selve ombytningen er gratis og uden ekspeditionsgebyr. Retten til ombytningen gælder til og med d. 10.05.2022. Vi gør opmærksomme på, at der kan opstå prisdifference ved ombytningen, – er den nye kjole billigere end den ombyttede, udbetales prisdifferencen ikke.
  • ​​Har man en speciallavet kjole, kjole efter mål, kjole med forskellige ændringer eller kjole der var rettet til, vil vi vurdere individuelt, hvilke betingelser som vil være gældende i den konkrete situation. Såfremt der er mulighed for ombytning og der var betalt ekstra for disse ændringer, modregnes kun kjolens nettopris
  • Visse tilretninger er stadigvæk mulige afhængige af tilretningens art, omfang og kompleksitet.

Betingelsen for ovenstående punkter er, at der kan fremvises en original kvittering, kjolen er ubrugt og uden pletter eller lugt.​